de Stroatkroepers Wall of Fame

Carnavalsoptochten

Sinds jaar en dag lopen we op zaterdag de Carnavasloptocht van Losser en op maandag in Münster. En in het begin liepen we op zondag de optocht in Oldenzaal die later ingeruild werd voor Groenlo en sinds enkele jaren is deze op haar beurt weer ingeruild voor Gronau.

Daar kunnen we de wagen waar we zo hard aan gewerkt hebben dan eindelijk laten zien. Een foto impressie van de optochten die we de afgelopen jaren hebben gelopen.

Carnavalsfeesten

De Stroatkroepers slaan geen feestje over (nou sommige dan). Ieder jaar houden we het weekend voor carnaval het loodsfeest. Altijd gezelleg, de Prins komt altijd lang natuurlijk en de carnavalisten zijn allemaal welkom. En ook een ideale avond om gasten mee te introduceren!

Op de eerste dag organiseren de Stroatkroepers samen met de DoareTrappers en de Hoalthakkers een Gekostumeerd Bal in het Raethuys.

In dit album een foto impressie van de loodsfeesten en de gekostumeerde bal feesten van de afgelopen jaren.

Wagenbouw

Elk jaar bouwen de Stroatkroepers weer een Carnavalswagen voor de optocht. In dit album enkele foto impressies van de bouw en de voorbereidingen om de wagen gereed te krijgen voor de optocht.

Wij beleven er een hoop plezier aan!